Ingrediënten voor 4 personen:
600 gram scholfilet
Citroensap
Viskruiden
Peper
Bloem
1cm gemberwortel, geschild en geraspt
Vers fruit naar keuze in stukjes
Hand ongezouten cashewnoten
Wrijf de scholfilets in met citroensap en kruid met viskruiden en peper. Haal ze door de bloem en klop het teveel aan bloem er voorzichtig af.
Bak de filets in half roomboter/half olijfolie aan beide zijden goudbruin. Leg ze op een verwarmd bord en hou even warm.
Blus het bakvet met citroensap en roer de gember erdoor. Voeg het fruit toe en verwarm nog even (niet te lang, dan wordt het papperig). Lekker met rode bietjes!
Bak de filets in half roomboter/half olijfolie aan beide zijden goudbruin. Leg ze op een verwarmd bord en hou even warm.
Blus het bakvet met citroensap en roer de gember erdoor. Voeg het fruit toe en verwarm nog even (niet te lang, dan wordt het papperig). Lekker met rode bietjes!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten