dinsdag 24 september 2013

Herfstsalade




Benodigdheden voor 2 personen
- sla (naar keuze)
- 250 gram (kastanje)champignons
- 2 tomaten
- 1 peer
- stukje gorgonzola
- pijnboompitten
- walnootolie
- azijn
- citroensap
- honing
- peper & zout

Maak een dressing van 1 eetlepel walnootolie, 1 eetlepel citroensap,
1 eetlepel azijn, een scheutje honing en peper & zout.
Doe de dressing op de sla en hussel dit goed door elkaar.
Bak de champignons lekker bruin en rooster de pijnboompitten
in een droge pan.

Verdeel de sla over 2 borden en leg hierop de tomaat, de peer
(in hele dunne plakjes), de warme champignons, de gorgonzola
en de pijnboompitten. Door de warmte van de champignons en
de pijnboompitten smelt de kaas een klein beetje. Heerlijk!